Advent

Nu är vi inne i adventtider och när jag kom hem igårkväll efter min givande kurs så hade Johan snällt plockat fram adventsljusstakarna. Tyvärr fick han inte liv i de gamla röda trästakarna som jag hade fått av min moster, utan fick ta uterummets  två stora röda tills tre nya kunde införskaffas. Han körde runt i olika affärer i Norrköping utan att hitta några som passade honom i smaken. Det slutade med att tre hittades i Nyköping på Mio. Tre vita enkla i trä som var större än de ursprungliga,  men mindre än de temporära. 

(null)

(null)
Före

(null)
Efter

Jag kunde inte låta bli att fylla på med tomtarna för det såg lite tanigt ut med Tripp från Mio. Mormors gamla julgardiner hänger fortfarande med. 


(null)

(null)

En julegriiis och en gottegris, vår Dogue de Bordeaux och en marsipanjulkalender till mammas Uffe som är en riktig gottegris. Beställde grisen på Åby Konditori & Bageri i torsdags, men hann inte hämta den i tid till 1:e december. Hoppas mottagaren inte får magknip när han måste äta ikapp?!


(null)
Ny månad ny #utmaningdec17 med konditionsdelen en timme på walkern och sedan hem för att göra lite styrka på mattan. 

(null)
Dagliga upponer. Det känns alltid lite extra bra när måndagen är gjord för det känns som en uppvärmning för arbetsveckan  och efter den rullar veckan på med jobb. Ha en finfin vecka!

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Före och efter, Inköp;
Taggar: Dogue de Bordeaux, Friskis, Mio, Tripp, adventsljusstakar, före och efter, föreefter, gottegris, hemmet, inköp, inredning, inspiration, julkalender, kondition, köket, marsipangris, min #utmaningdec17, träning, walker