Yogate och möte

Det blev visst lite tillt i skallen min idag. Kopplade placeringsmässigt inte att det var tisdag redan att komma tillbaka till, men vad får man begära efter en veckas ledighet? Många elever såg ut att ha vänt på dygnet så jag tror att många somnar ovaggade ikväll. Inte för att högstadieelever behöver vaggas till sömns. 

Ett snabbinkallat möte för Barncancerfonden Östra hölls ikväll i vårt uterum där halva skaran var med fysiskt och den andra halvan fanns med i telefonkonferens. Tekniken kan bli bättre, men den är tur att kunna ta till när det är ca 26 mil i enkel resa hit. 
Smörgåsfika och Lindas nybakta Tuppkaka/Silviakaka fanns att mumsa på under mötet och jag njöt av "yogate" som jag har köpt några olika sorter av på Yoga Living. 
 
 

Lite mat innan mötet hanns med och jag njuter av det sista med dessa vackra tulpaner som jag handlade på Åby Handelsträdgård veckan innan påsklovet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inte mycket kvar av kvällen efter lite familjesnack och några enkla yogaövningar i vanliga kläder, men det har varit en bra dag.