Nytt paket

En sväng till Universitetssjukhuset i Linköping för nypaketering av näsan på Hand och Plastikavdelningen där jag blev så väl emottagen. Oftast är paket väldigt roliga att få, detta var jag ändå tacksam att få hjälp med då jag inte fick bort förbandet och det var så rinnigt. Kvinnan som hade tagit emot mitt samtal kom in efter omläggningen för att förvissa sig om att det var bra, vilket hon inte hade någon skyldighet att göra men gjorde av omtanke. Rätt människor på rätt plats återigen.

 

Belönade mig själv för att jag hade fixat besöket på sjukhuset med att åka till IKEA. Eftermiddagslunch utan kakor och ett par koppar kaffe i lugn och ro och en vagn som blev full utan en massa eftertanke. Bra-till-ha-saker, enligt mig iallafall.
Sedan åkte jag och hämtade upp Linda och kvällens smörgåsar till styrelsemötet. Vi parkerade på Fontänen där vi skulle ha vårt möte och därefter tog vi en liten sightseeingtur till fots förbi Domkyrkan, slottet, Länsstyrelsen och tillbaka till Fontänen. Kul att få lite guidning och tid att prata i den sköna kvällsluften. Min #utmaningsep16 rullar på eller stegar på och jag kom upp i strax över 10000 steg idag också.

 

Vackra byggnader för olika ändamål.

 
 

Gamla lokaler med en massa olika föreningar som huserar. Ikväll mötte vi något klädförsäljningsparty och handikappsidrottsträningen var i full gång. Härligt med platser där människor kan mötas.

Inca tog en bild av kvällens skara runt bordet på Fontänen i Linköping där det sedan togs en massa beslut och idéer kläcktes.

 

Några yogaposer, Warrior, Garland Pose och Forward Fold, från de tre dagliga utmaningarna jag just nu följer på Instagram. De blev en toppenavrundning på kvällen efter det sena mötet med Barncancerfonden Östra. Nu var det mörkt när bilen skulle rulla hem från Linköping.

 

Fredagskänslan smyger nu sig på.
Ta vara på helgen!

 

#1 - - Lisa:

Grymt yogastark du är! Imponerad. Blir sugen på att ta upp yoga igen. Sjukskriven lärare. Hur märkte du din förändring på näsan? Har själv tagit bort på kroppen. Tack f en fin livsbejakande blogg!

Svar: Tack, yogan har fått mig att må så gott på flera vis. Tyvärr har jag fått ta det lite lugnare sista månaderna, men jag ska tbx. Näsan märkte jag av för det blev en förändring som bland mina fräknar "stack ut". Har oxå tagit bort på kroppen o förra året opererades det bort malignt melanom på armen. Sök hjälp o gå inte för länge, är mitt råd. Lycka till och kram.
annasiwer