För en god sak

Klimatförändringar, hållbar utveckling och sjukdomar är väl något som berör oss alla i olika grad. För mig är detta viktiga saker och där vi kan påverka på olika sätt.
Kan mina fotspår bli mindre med tanke på utsläpp och konsumtion kan det kanske påverka klimatet som leder till en hållbar utveckling.

Sjukdomar som cancer borde inte finnas och inom det ämnet kan jag inte mycket, så istället kan jag bidra med engagemang och min tid till att exempelvis ha evenemang som Walk of Hope, Run of Hope och pärla BU CANCER-armband. Då sprids budskapet så att forskningen förhoppningsvis får in mer pengar till att försöka lösa gåtan och utrota barncancer. Vissa saker jag är med på är "bara" för att ge de drabbade barnen och familjen en liten guldkant på tillvaron under den långa och jobbiga behandlingen som kan innebära sjukhusvistelser under lång tid Kan vara att bjuda på fikakvällar på BOND med Barncancerfonden Östra. Dessa saker känns meningsfulla för där märker man av direkt att man gör något meningsfullt.

Genom min förra fina kollega Jenny, som nu driver Yoga Living, så köpte jag ett fint armband och har på så sätt bidragit till att Vi-skogen kan utbilda barn på skolor i några länder i Afrika om att det är viktigt att tänka på en grönare framtid, trädens och miljöns roll.

"Trees and Love - en hoppfull kampanj för klimatet"

 

#viskogen #treesandlove hashtaggar jag alltså med här och på Instagram.

 

En liten promenad för kvällsluften och stegen till min dagliga #utmaningsep16 med 10000 steg/dag. Reverse Warrior och en Bakasana utan raka armar eftersom benen kläd på klänningen i den långärmade stickade tröjan. Skidbacken bakom oss genom skogen som jag ibland besöker för backen och utsikten ut över Bråviken och Norrköping.

 

Hjälp!!! Stel som ett kassaskåp i några tappra försök att göra Standing Splits.

Borde heta något annat, precis som Carina påpekade, för oss vanliga stelare människor;)

 

Min resa med olika sorters träning är bra för mig och känns så viktig för mitt välmående.
Vad är bra för dig?

 

 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Inköp;
Taggar: Bråviken, Inköp, Vi-skogen, Yxbacken, armband, förengodsak, inorrköping, klimatet, klimatförändringar, min #utmaningsep16, promenad, steg, treesandlove, trädklubbar, viskogen, yoga