Vänner

Så härligt det är med vänner runt omkring sig. Dukade lite svart och till de yngres bord med lite Halloweentema igår när vi väntade gäster.

 

Gillar att kunna duka med fina diskhanddukar som servetter från Färg&Form under stjärnhimlen i uterummet. Skönt att ha gott om tid en lördag att förbereda för tio vuxna och några yngre.

 

Lite spindlar, döskallar, spindelnät och lite spöken i svart och vitt.

 

Som att fylla år när gästerna trillade in med saker.

 
 
 

Lite känsla av pumpor/Halloween blev det allt med chokladkladdkakan med Physallis, men jag vet inte om den var god för jag avstod ståndaktigt från sockret.

Myspys tillsammans en mörk oktoberlördag under stjärnorna.
Kvällen blev lång med många skratt och mer eller mindre djupa samtal.
Vänner är finfint att ha runt sig.

 

Johans syster Susanne och jag slog följe på en solig höstpromenad idag i vår vackra natur. Najs att ha sällskap ibland ut i skogen.

 

Som vackra små blommor utmed stigen.

 

Nowa tog en simtur i solskenet som om det vore en högsommardag. En Dogue de Bordeaux utan känsla för kallt vatten.

 

Tygservetter går att använda om och om igen och de blir bara mjukare och mjukare för varje tvätt.

 

Lite yogaövningar ute och inne tillsammans med en massa steg gjorde min #utmaningokt16 skön.

Efter skogen kom mamma på besök med paket, blomma och en tuppkaka. Paketet avslöjade att det var från min favoritbutik, Vera.

 

Min mamma är en fin vän som alltid är med mig, åtminstone i tanken, och stöttar mig. Hon tänker alltid lite extra så här års på mig och familjen, så en ny fin lykta från Vera Design & Interiör, Majas Cottage har idag flyttat in med de andra som jag redan hade. Små änglalyktor står nu på vardagsrumsbordet och lyser tillsammans med en liten lila cyklamen med en liten vit sovande ängel från Åby Handelsträdgård.

 

 

En helg med fina vänner har gått och nu väntar en vecka med lite annat.

 

 

0 kommentarer publicerat i För en god sak, Mat och Bak;
Taggar: Chokladkladdkaka, Dogue de Bordeaux, ERNST, Majas Cottage, Vera Design & Interiör, Vänner, blommor, glögg, höstsol, mat, min #utmaningokt16, skogen, söndag, yoga, Åby Handelsträdgård