Tisdagsmiddag på BOND

Ikväll var det Alwas och min tur att få åka till BOND för att i Barncancerfonden Östras regi bjuda på lite middag från Kockduon och lite fika som vi hade stannat till på Ica Maxi Norrköping på vägen över till Linköping. Karin på mitt jobb hade skänkt en hög dvd-filmer som nu skulle få fyllas på i filmhyllan på avdelningen.

 

Biffar, potatis och beasås smakade finfint och det fick bli lite tjuvstart med ljus och servetter fastän det är nästan en vecka kvar till Halloween. Affären hade dessutom fått upp julpyssler, men lite ljuslyktor och fina servetter fick förgylla den fina matplatsen. Det passade snyggt till det som redan var i orange. Nya BOND har blivit så fint med färg och snygga möbler.

 

Lite mat som vid första sittningen blev kvar, men en familj till kom ut för att hämta in lite mat till sitt rum eftersom de inte kunde lämna sitt rum.

 

Fika med lite gott efter maten och varför inte krypa upp i sin säng med en klubba och en film?

Fint att få träffa familjer som lever i denna tuffa sjukdom. Jag hoppas att vi kan skapa förutsättningar till en gnutta samvaro med något gott att stoppa i magen. Sjukhusmaten är inte annars så värst aptitretande, så ett bra lagat mål mat kan kännas som en liten guldkant på sjukhustillvaron och det är precis det vi försöker tillföra varannan tisdag på barncanceravdelningen.

 

Tack för de fina mötena på US Linköping!

 
 
 
 

Lite yogaövningar fick avsluta en lång, men bra dag.
Orkade inte byta om, men det gick rätt så bra att få till övningarna. Det var bara min nya fina poncho som åkte av. En tunn poncho som jag precis har köpt för en god sak och den kan jag visa i morgon här.

 

 

Fin dag med bra samtal och nu ska veckan få fortsätta lika bra.