Poncho för en god sak

Ett sätt att bidra till ett gott ändamål är att skänka pengar direkt in på kontot dit man vill stötta med en slant. Ett annat mycket trevligt sätt är att köpa någon produkt där en del av summan går till det man vill.

 

Jag har köpt en poncho och hade invigning av den igår.

 

Jag tycker om saker som gör gott och det är dessutom som ett kvitto för något jag stödjer. Precis som jag bär mina BU CANCER-armband med stolthet över att jag är med och stöttar Barncancerfonden Östra eller när jag köper en fin lykta från Majas Cottage där en del går till Barncancerfonden så är jag nu stolt bärare av en poncho som ett kvitto på att jag stödjer forskningen mot Bröstcancer.

 
 
 
 
 
 
 

Lite yogaövningar efter jobbet på min underbart mjuka och sköna matta. Steg och min #utmaningokt16 fortsätter.

 

Pannlamporna åkte på för första gången denna höst på vovvepromenaden. Jag gillar mina träningstights med reflexer, det känns tryggt att jag syns i mörkret. Skogen såg nästan ut som den hade hängt upp reflexer när jag gick omkring där ute, men bladen var täckta av små vattendroppar som bröts av det vitblå ljuset från min panna, likt reflexer.

 

De är bara mönstriga när de belyses ute i mörkret, inne ser de helt vanliga ut.

 

Alla kan säkert köpa sig något snyggt och användbart och bidraga för en god sak till något man brinner för. Bröstcancerfonden har en massa trevligheter att välja bland, allt från vattenflaskor till reflexer.

 

 

 

Underbart att komma ut i mörkret och gå som avslutning på dagen!

 

 

 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Inköp;
Taggar: Bröstcancer, Bröstcancerfonden, Dogue de Bordeaux, inköp, min #utmaningokt16, pannlampa, poncho, skogen, vovvepromenad, yoga