Wera-dagen

Dessa dagar som varit i följd följs av Wera-dagen, hennes dag, hennes namnsdag. En dag som vi också missar precis som alla andra med vårt älskade barn. För sju år sedan var flaggan i topp och någon liten present var inköpt till gofikat med familjen. Vi firade namnsdagarna i familjen fram till att Wera dog sedan ändrades mycket. 

I natt lämnade våra ungdomars farfar, min mans pappa detta liv på Wera-dagen. En man som fått ett långt och bra liv med fru, barn och barnbarn, men som nu inte hade en kropp som orkade längre. Strax efter klockan tre i morse kom samtalet och Johan åkte ner till sina föräldrar som han senast igår besökte. Då, igår eftermiddags, kom hans pappa upp för egen skröplig maskin för sista gången... 

Saknad kommer du bli. 
Nu slipper du ifrån smärtan i din kropp och Wera väntar på dig. Vila i frid och utan sjukdomar och lidande. 


Livet...


Vila i frid vart det än är. 

Den lila syrenen har nu slagit ut och även det vita trädet vi har och nu väntar jag bara på att Wera-trädet ska bli vackert lila med sina små blomställningar. 

Hedrar pappa/farfar/svärfar Åke. 

Jobbet har snurrat på en dag där jag hade alldeles för lite sömn och sedan byttes det ena jobbet mot det ideella jobbet på Friskis & Svettis. Tack finaste kollegor för dagen!
 Carina och jag hade bokat oss på ett Box-pass efter mitt pass i repan och det var underbart att få slå av sig lite känslor och sedan lite småfnittrandes göra ett försök på en yogapose tillsammans. 

Parsvattonasana 
#MayIBeginYoga2016


Vi bugar oss för livet. 
💙💗💜💗💙
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Box-pass, Friskis & Svettis, Wera-dagen, boxpass, dödsdag, farfar, livet, namnsdag, yoga