Torsdagslyx

Trots att det så här års är överhopat med arbete så är det fantastiskt gott och trevligt att få till en liten tjejdate mitt i veckan. Det är ju faktiskt fredagskänsla redan en torsdag och på så sätt får man njuta lite extra innan helgen har dragit igång på riktigt. 

Lite lila fick flytta ut till uterummet. 


Gillar glas i dukningen.  



Skålen tillsammans. 

Toppen att ses och käka lite grillat. 

Regnet smattrade mot plåttaket och värmen stod på tillsammans med alla levande ljus. 


Idag har det gått en vecka sedan min näsoperation. 

Direkt efter jobbet åkte jag för jag till vår vårdcentral för att få hjälp med att plocka bort stygnen. Många stygn på en sådan liten yta och många kom in för att assistera när stygnen skulle plockas bort. Jag kan inte påstå att det var skönt när det klipptes och drogs bort, men skönt att bli ren om näsan och även få nya stripps. Har svårt för att besöka sjukhus och vårdcentraler, men blev oerhört väl omhändertagen av två Annor och en Ulrika. Detta firade jag ikväll med Kristina och Viktoria. Prat om livet, både glädje och sorg. Även om taket i uterummet är lågt så var samtalsämnena på olika höjder, det var högt i tak där. 
Helt plötsligt rusade en råtta över altangolvet utanför och uppståndelsen blev stor när Johan tog fram trädgårdsslangen och jagade råttan. Fällor gillrades med grillat kött och Johan funderade på att skaffa katt...

High Plank
#Yoga4Growth

Reversed Plank
#MayIBeginYoga2016

Ta't lugnt
"Det är lugnt, det rer dig" står det på disktrasan på östgötska. 
Fin blomma från tjejerna. 


Snart helg!





0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: bubbel, drick, mat, näsoperation, stygn, tjejträff, träning, vårdcentralen, yoga