Mors dag

När Wera dog och det bara någon dag efteråt blev Mors Dag så köpte min fina syster Kajsa ett dvärgsyrenträd från barnen till mig i present. Efter det året så känns inte denna dag speciellt jättekul för jag vill ju fortfarande vara mor till mina barn här och nu och inte behöva sakna ett barn som dött... 
 
Alltid mor till tre, för all tid

Syrenträdet planterades på tomten där vi alltid kan se det och de stenar barnen hade plockat med sig från Byxelkroks strand hamnade runt trädet tillsammans med den rosa rosen som grannarna kom över med. 
 
På gång att slå ut. 
 
En vovvepromenad upp till Yxbacken kantad med många vackra blomster, mest i lila idag. 
Humleblomster
 
Midsommarblomster i miniformat.  
 

Två små göklika Gökärt. 
 

Doftade ljuvligt. 
 
Blålila blåbärsknoppar. 
 

Vackra, men helst inte på min tomt. 
 
Flygfärdigt frö
 
Grått och vackert med utsikt över Bråviken
 
Självklart lila jag med. 
Supported Headstand
#Yoga4Growth
 
Inte så flexibel, men en 
Dolphin Pose. 
#MayIBeginYoga2016
 
Höga och ståtliga.
 Mörklila och ljuslila aklejor vid liftspåret. 
 
Nowa simmar
 
Jag bjöds på grillade revbensspjäll. 
 
 

En lila parfym som matchade dukningen med Sagaforms Pava. 
CLEAN SKIN
 
Runt halsen bär jag ofta halsbandet med barnen.
 
Ett sätt att känna närhet är ju att bära med sig saker från den man saknar. Jag hade turen att höra talas om lillfinger.com när Wera inte hade många dagar kvar att leva, då läkaren släppte hoppet och då vi också till slut var tvungna att inse att det inte skulle gå mycket längre. 
 
Jag kontaktade detta lilla företag och fick tre små lerklumpar som barnen skulle sätta sina lillfingeravtryck på och sedan sända tillbaka till silversmeden. 
Det resulterade i detta smycke och även några till som familjen ville ha. Så tacksam över det minnet jag alltid kan bära med mig, men samtidigt så rädd att jag ska tappa det. Tänk vilken fin doppresent eller till vilken högtid som helst egentligen att få ett smycke med ett litet fingeravtryck av den man älskar. 
 

Ljusen är ofta tända för Wera. 
 

Återgår till omdömen och bedömning igen. 0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Clean Skin, MayIBeginYoga2016, Mors Dag, Pava, Sagaform, Wera, Yoga4Growth, blommor, dvärgsyrenträd, lila, minne, parfym, smycke, träning