Spin of Hope

Spin of Hope 2016
 
Bössorna är på plats och får mer än gärna börja fyllas för Spin of Hope redan nu. 
 
Dina ben räddar liv. På många träningsställen runt om i landet, som ställer upp helt idéellt, sitter dessa affischer uppe. 


Boka in lördagen den 2/4 i kalendern
 
 
En dag i träningens tecken, där dina ben spinner för cancersjuka barn. Ett event som går av stapeln på väldigt många träningsställen runtom i landet och där Barncancerfonden är förmånstagare. 
Jag har varit med som funktionär för Friskis och representant för Barncancerfonden Östra ett par år. 
Många företag har köpt en cykel som sedan deras anställda ska hålla igång gemensamt under 12 timmar. Några motionärer cyklar alla 12 timmarna. Man behöver inte tillhöra ett lag för att vara med denna roliga dag.
 
 
En bild från för något år sedan då Kolmårdens Djurpark gick all in och kämpade på i sina djurdräkter under många timmar. Jag spann på en hel del också för en god sak. 
 
Det är feststämning på Friskis & Svettis Norrköping när de anordnar Spin of Hope. Vill eller kan man inte spinna så har de dragit ihop en massa annan kul träning som också kommer att dra in pengar för en god sak, till Barncancerfonden. Vi hoppas kunna få ihop några glada ansiktsmålare som kommer i samband med barnjympan. Ballongkonstnär eller trollkarl vore också roligt om det kunde finnas någon/några som skulle vilja ställa upp. 
 
Beställ en tröja/ett linne du också. 
 
Jag beställde mig ett vitt linne. 
 
Det finns ströplatser kvar, boka på Friskis & Svettis Ingelsta eller på någon av de två hojarna Barncancerfonden Östra har så garanterar jag dig en härlig dag. Hör gärna av dig till mig så berättar jag vilka tider som finns kvar.
Jag hoppas verkligen få napp på ansiktsmålare, trollkarl, ballongkonstnär och att Friskis fina glassgubbe kommer och bjuder alla jympande barn på glass. 
 
 
 
 
Träna för livet!