Började idag inför CykelVasan

Idag kom Carina hem till mig och tog med mig på en mtb-tur i Jurslaskogen på drygt en mil. Jag som nästan nybörjare vågade inte köra med annat än lösa skor så att jag kunde rädda mig själv lite snabbt vid balanstrubbel. Vi fick en varm, skumpig och vacker tur i den vackra skogen och det blev både frivilliga och ofrivilliga stopp under vägen. Om lite drygt en månad ska Johan och jag köra CykelVasan och nu är det hög tid att börja träna. Sist jag cyklade var under ett spinningpass och det var VasaloppsSpinning i nästan fyra timmar och Spin of Hope. Det är aldrig för sent att börja bara viljan finns och det gör den nu.

 
 
 
 

Läskigt att våga backar, men härlig känsla när man inte har stannat utan kommer ner på två hjul.

 
 
 
 

Vi tog oss runt spåret och avslutade med ett litet stopp uppe på Yxbackens topp.

 
 
 
 

Bråviken framför oss och backen under våra hjul och jag fick här för mig att det räckte att bromsa med en hand och hålla i telefonen och filma Carina med den andra. Skakigt och himla ofokuserat på alla håll blev det när jag cyklade efter nerför Familjebacken. Gå gärna in på Instagram på annasiwer och kolla de filmsnuttar som blev.

 

Knäppingsborg är mysigt på många vis. Här hamnade Alwa och jag på Asken för en AW eller kanske bättre och kalla det After Workout.

 

Färgglatt med utemöblerna medan innedelen på restaurangen är sober och ljus.

 

Så mysigt inne vid Askens bar.

 

Övade lite yoga vid två tillfällen hemma idag. Wheel Pose behöver jag ägna mycket tid och kärlek åt, men för ett tag sedan kunde jag inte ens lyfta huvudet för jag var så stel. Det går åt rätt håll precis som mitt huvudstående har gjort. Tänk så rädd jag var för ett år sedan och inte ens knappt tordes sätta ner huvudet i backen.

 

På väg hem från stan stannade vi till på Friskis & Svettis och körde rygg och mage. Lagom mycket folk och förvånansvärt trött i armar och bål, men det var nog cyklingen som hade tröttat ut mig.

Träning är fantastiskt kul!!!

 

Avslutar dagen med ett varmt bad som kändes underbart i kroppen.

I morgon blir det nog en ny tur om jag orkar för snart är det ju dags för ett lopp eller två. CykelVasan och trevliga VikboVändan.

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Lopp, Mat och Bak;
Taggar: Asken, Friskis & Svettis, Jurslaskogen, VikboVändan, Yxbacken, cykling, inredning, lopp, mat, milen, mtb, träning, yoga