Altansoft och inköpsrunda

Så mycket semester jag idag har känt igen att jag har, det är underbart. Vädret har varit sådär lagom somrigt med lite vackra sommarmoln, men med en skön värme ändå. Altansoft först och senare en tur till IKEA Linköping för att göra ett gardin- och gardinstångsinköp.

 
 Ingen pålle som Sess har, men en hund som ibland äter gräs iallafall.
 
 Bytte ut mitt inpasserings-/incheckningskort på Friskis & Svettis nu när mitt Jawbone helt plötsligt inte längre satt på min handled. Så irriterande att det hade lossnat utan att jag märkte det...
 
 
 
 
 

Björkar som är mitt favvoträd pryder "trädgården/parken" utanför IKEA. Kul med holkar i olika modeller.

 

Snygga skydd runt träden på marken, två stora schackbräden och flera olika soffgrupper stod uppställda och bjöd in kunder till en stunds spel och vila för att kanske orka med shoppingen inne på IKANO-huset eller pusta ut efteråt.

 

Alwa och jag började med lunch för att orka ta oss igenom all inspiration och alla köplustsaker. Jag köpte såklart vita gardiner, min favvofärg, och gardinstänger som jag behöver justera med en bågfil i morgon och skruva upp. I morgon åker även symaskinen fram för att korta gardinlängderna. Fortsättning och bilder kommer snart. Det är lika märkligt varje gång att påsen inte bara innehåller det man åkte till IKEA för utan en massa annat som såkertistlar också är nödvändigheter.

 Vackra Fingerborgsblommor i sandtaget där det även nu ligger kvar en massa avverkningsrester.
 
 
 
 
 

Herrsjön som så ofta får sig ett besök av oss just för att där kan man bada och där kan man ha sjön för sig själv. Det gillar Nowa, hunden, och jag.

 Kärlek till björkar har jag och att gå hem genom skogen vid niotiden på kvällen och det är såhär vackert gör mig lycklig.
 
 Wheel Pose och försöka lyfta ett ben gick inte så bra. Mycket balans och styrka saknades och det blev kanske en millisekunds lyft, men #nevergiveup

I morgon ska jag och Carina ses... Spännande!

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Acapulco-stolar, Altan, Blommor, Dogue de Bordeaux, Fingerborgsblommor, Friskis & Svettis, Herrsjön, IKEA, armband, fika, gardiner, gardinstång, kvällsdopp, träning, yoga