Loppisfynd

Allt behöver inte vara nytt det man köper.

Häromdagen hittade jag en soffa med ett glasbord i rotting på en lokal säljsajt som jag är med i. Återbruk/second hand är ju bra för miljön. Igår kväll hämtade vi hem den lilla gruppen med hjälp av husbilens stora garage. När vi kom till säljaren hade jag även velat köpa deras vackra hem med utsikt över Bråviken.

Soffan och bordet är likadant eller åtminstone väldigt snarlikt mormor och morfar hade när jag växte upp. Eller blandar jag ihop det mamma?
De två fåtöljerna som hörde till gruppen skulle säljaren själv behålla och det kan jag faktiskt förstå för de är ännu snyggare än soffan. Jag bad om att få köpa dem om de en dag blir till salu, men mina Acapulcostolar funkar fint tillsammans också.

Här under seglet kan jag sitta med mitt kaffe när solen steker och känna att jag kan vara ute med alla andra soldyrkare.

Hahahaha ibland går det inte hur mycket man än försöker. Foten skulle vara på överarmen men hasade ner hela tiden när jag försökte lyfta det andra benet och balansera på händerna. Det fick bli att sätta på sig jympapjucken för att ens kunna lyfta ett par millimeter från altanen. #nevergiveup och ha skoj på vägen som jag hade här när jag slet för att göra posen Grashopper.

Dagen avslutades på en härlig sandstrand.

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Loppisfynd, Sandstrand, altan, grasshopper, rottingsoffa, träning, under seglet, yoga, återbruk