Rensardag

Idag har jag varit inne och rensat en hel del. Jag lade beslag på en garderob i Wera-rummet för att få in underställ och skidkläder. Det kommer aldrig kunna bli ett dressingroom i detta hem, men klädförvaring behövs det likväl. Jag säsongsförvarar kläder i stora plastbackar på hjul med lock som sedan hamnar på vinden ett par månader. Det fungerar rätt så bra. 

Alla dvd-filmer tömdes ur ett skåp som vi inte ska ha kvar längre. Dvd-filmerna har vi nog inte tittat på sedan ett par år minst. Jag ska höra om BOND vill ha de fem papperspåsar filmer som blev efter utrensningen. De har en stor bokhylla som familjer kan låna när de ligger inlagda med sina sjuka barn. Ibland kan det behövas lite nya filmer.
 
 

Skönt att rensa ut saker man inte använder och behöver. jag ska nog lägga ut den på den lokala köp och säljsajten i morgon. Bra om saker kan komma till återbruk när det inte är något fel på dem för jag gillar inte köp- och slängtanken.

 

Nowa badade/drack trots att isen låg fem meter ut från strandkanten. 

 

Pannlamporna åkte på när vi kom fram till Yxbacken Och en liten Headstand tyckte jg kunde vara passande på toppen.

Skönt att komma ut och gå i skogen och hinna få lite dagsljus. 
 
 

Vi bjöds på en värmande glögg hos Susanne och Jonas när vi kom tillbaka från skogspromenaden och vi satt länge i deras soffa innan grillen hemma kallade på Johan. Sedan satt vi i uterummet med en nypåfylld liten bordsspis som stod på golvet och värmde gott. Ljusen och luftvärmepumpen räcker gott för att värma upp uterummet nu när det inte är vinterkyla. 

 

 

Ljus & värme är mysigt. 

Fredagskänsla
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Herrsjön, Mat, Rensning, Yxbacken, glögg, grillning, hemmet, promenad, rensa, städa, träning, yoga