Anmäld

Fram till nyår är det early bird-pris på att vara med på Bråviksloppet, så Linda och jag passade på. Gör det du också, ju fler desto roligare blir det utmed banan i höst. 

 

Nu tänker min kropp vara redo för träning och då måste jag ha något kul mål. Bråviksloppet ett lopp för alla och med olika sträckor för att passa hela familjen och kanske arbetskompisarna. Närheten till detta lopp och att det är i mina barndomskvarter är riktigt plus i kanten. Bild lånad från Bråviksloppet.

 

Startar om med träningen vad är då inte bättre än en bra start på dagen med egengjord müsli och jag testar lite sportgryn i denna gång. Vanligtvis brukar jag bara välja frön av olika slag. 

 

Ångade gardinerna på plats nu när Johan hade lånat hem den från sitt jobb. Jag skulle kunna ha en egen ångstrykmaskin för det är så enkelt, bara att hänga upp skrynkliga gardiner och streama. När den ändå var igång så blev ett gäng blusar steamade också. 

Köket blev ljusare igen och färglöst, precis som jag gillar det. Nu ska det bara fram lite grönväxter i fönstret. 

Julen plockades ut...

 

...julen kom ut i skogen istället. Så mysigt när någon eller några pyntat en växande gran ute i skogen. Det känns så hemtrevligt, men så är ju skogen som Jurslabornas andra hem där vi vistas mycket. 

 

Jag är verkligen helskruttig och orkar inte trycka upp mig på armarna, men nu ska jag tillbaka!

 
För att återfå lite styrka så kör jag min #utmaningdec16
Ett litet tips är att när du står i planka så tänk axlarna bort från öronen och skjut upp skuldrorna lite när du fokuserar på din bålstabilitet. Det kommer kännas finfint i överkroppen. 
2 varv:
70 s planka
20 armhävningar
35 rygglyft 
35 situps
 

 

Nu säger jag trevlig FREDAGSKÄNSLA till er!

 

 

 

En kommentar publicerat i Allmänt, Lopp, Mat och Bak;
Taggar: Bråviksloppet, Hemmet, Inredning, Lopp, Min #utmaningdec16, jul ute, müsli, träning, ut med julen, vitt
#1 - - Anonym:

Vi såg också julgranen i skogen 😀🎄! Blev jätteglad!

Svar: Visst är det mysigt med en riktig 🎄
annasiwer