Yogasmycken

Häromsisten köpte jag mig ett armband och ett halsband av Jenny som har Yoga Living i Krokek. Ajlajk heter märket och det finns massor med färger att välja bland. Jag tog, väl inte otippat, den ljusaste färgen som liknade vitt mest.

 

Kul med paket/påsar och lite extra roligt när det sker på jobbet och jag dagen till ära hade på mig yogatröjan eftersom vi hade haft en idrottsförmiddag med eleverna. En liten fin Buddha som berlock på de båda.

 

Idag drog jag ut lite tipspromenadfrågor från Barncancerfonden som vi ska ha den 27/9 när Råsslaskolan ska ut och gå. Fredrik i femman var snäll och laminerade frågorna så det ser bra ut och klarar eventuellt regn. Nu hoppas vi att många föräldrar, släkt, vänner och grannar runtom i byn vill gå med oss och samtidigt med sin anmälan bidra till forskning, råd & stöd som Barncancerfonden arbetar hårt för. Så ta med dig hunden, barnvagnen eller kom själv och gå med oss!

 

På eftermiddagen var Lotta och jag på en föreläsning på Vrinnevisjukhuset om diabetes. Vi fick lära oss mer om sjukdomen, egenvården, olika hjälpmedel, känningar och symtom. Vi var närmre 70 personer som satt och lyssnade på barnläkare, diabetessjuksköterska och dietist som föreläste till en PowerPoint på 58 slides. Det är bra med bilder som förstärker och förklarar till orden.

 

Sent efter middagen blev det en tur in till Friskis, middagsfys, för pw på bandet och min #utmaningaug16 på gröna mattan. Gå in på Instagram för att kolla vilka övningar jag har tagit med i August månads lilla enkla utmaning, annasiwer heter jag där. Övade sedan lite på wall walk som handstandövning, men kände att armarna som var alldeles för brett isär inte orkade. När jag skulle avsluta med en tripod headstand kändes det även i bålen att jag var trött och jag kom inte riktigt upp, men vad gör väl det. Idag gick vridövningarna, som jag gjorde igår också, mycket bättre och jag kunde få bättre tag exempelvis med armarna bakom ryggen och benet. Vissa dagar vill inte kroppen och det måste man lyssna på och vissa dagar känner man sig starkare och smidigare.

 

Huvudsaken är att träningen är kul för mig!

 

 

0 kommentarer publicerat i För en god sak, Inköp;
Taggar: Friskis & Svettis, Helly Hansen, MBT Performance GT 16, MBT Sverige, Råsslaskolan, Träning, Vrinnevisjukhuset, Walk of Hope, Yoga Living, ajlajk, armband, diabetes, förengodsak, gröna mattan, halsband, inköp, yogasmycken