Måndag och höstpremiär

Regn och blåst denna augustimåndag. Det var nästan lite läskigt att åka till jobbet idag med allt vatten som inte hann rinna undan på motorvägen. Dagen sprang iväg och vi fick höra många positiva kommentarer om lägret som vi var på förra veckan. Roligt att eleverna säger det, för vi hade lagt ner en hel del jobb med logistik och planeringar av diverse saker och då är det värt att ha gjort det. Deras föräldrar hade så snällt ställt upp med skjutsar och några vuxna hade plockat ut semester för att de skulle kunna hjälpa till, fantastiskt! Inte bara vi lärare alltså som var nöjda och vill gärna åka med detta gäng igen.

 

Roligt är också när det ligger paket i brevlådan.

 

Efter höstpremiären, semesterledig som jag har varit, som receptionsvärd på Friskis & Svettis så tog jag en tur på löpbandet i värmen. Jag varvade 1 km jogging med 1 km pw i en timme och det kändes som lagom ansträngande. Lite av intervallträning får man väl ändå säga, tycker Carina och jag.
Jag är väldigt skeptisk till hur jag ska kunna genomföra Bråviksloppet på lördag, men får jag lunka i några timmar utan att de stänger målet ska det kanske gå. Som längst har jag bara lunkat 8-9 km och det är lite lite lite för lite. Träningen har av diverse orsaker kommit av sig, mest lust är det nog och en del värk i ryggen och huvudet. Allt blir inte alltid som planerat utan man får helt enkelt gilla läget och tänka på kroppen först. Det hade ju även varit skoj om någon hade lunkat med mig som sällskap för då blir inte sträckan så märkbar med lite snack utmed vägen.

 

Andra och sista gången jag har min yogastudio i uterummet för i morgon börjar fixet. Det är verkligen lyxigt att ha en stor yta om man inte kan vara ute på altanen, som jag tycker allra bäst om. Jag körde en hel del vridstretchövningar för att hjälpa min rygg att räta ut sig och dessutom alltid på båda sidorna även om den ena är svårare/stelare. Några poses kom med på bild.

Ibland kan man verkligen känna sig nere och inte tillräckligt bra, men som Lotta min kollega alltid säger så finns det de som har det värre. Kerri Verna, den vackra yogatjejen på flera sätt, som jag först började följa på Instagram skrev så här i dag:

 

Träning i någon form får mig att må bättre och bli så otroligt glad och tacksam över livet, som vi ibland tar för givet.

0 kommentarer publicerat i Inköp, Lopp;
Taggar: Bråviksloppet, Edblad, Friskis & Svettis, Lopp, Lunk, MBT, armband, inköp, inrervaller, pw, träning, yoga