Yoga

En sväng in till stan idag, mellan och under alla dagens regnskurar, med dottern resulterade i ett kort besök nere i mysiga Knäppingsborg och bland annat ett kik in till Vera Design & Interiör. Där finns det mycket fint och det finns saker som gärna kan få följa med hem. Spanar efter lite kökspiff och uterumspiff, men det blev bara en liten fin Namastelykta från Majas Lyktor, Majas Cottage. Fint att köp man gör även kan vara med och stödja bra saker som Barncancerfonden
 
Vacker miljö i lilla Knäppingsborg. 
Det är verkligen vackert med gult och blått, som här.
 
Borde kanske ha hängt regnkläder, stövlar och paraplyer här i stället?!
  
För mig har yoga inte funnits på världskartan så värst länge, bara sedan i december 2014. Jag har gått på några Friskis & Svettis yogapass och ett par klasser för min fina kollega Jenny. Det tog mig några gånger innan jag kunde slappna av i yogandet och verkligen fokusera på mig själv och min andning. Så mycket balans, styrka och flexibilitet som tränas på ett skonsamt sätt samtidigt som du får ett skönt lugn i kroppen. Här nedan är en del av mina yogaasanas som låg sparade under Instagram i mitt album på telefonen. Tänkte att det kunde vara lite småkul. 
 
Många gånger näst intill omöjliga asanas som jag då hittat på en variant till för att göra, men alltid med fighterkänslan; #nevergiveup. 
  

 
Tror dock kanske att jag har missat några bilder, men det är roligt att kunna gå tillbaka och reflektera över sig själv om eventuell progression och titta på vad jag kan ändra på. Jag vet nu att man måste låta allt ta sin tid och inte tvinga kroppen. Lyssna till sin egen dagsform har jag läst på den Instgramsida jag följer med olika yoga challenge. 


1 timme i skönt tempo på crosstrainern. 
 


Uppvärmning innan det var dags att köra lite försiktigt med ben i gymmet. Vill kunna köra på, men lyssnar på min kropp som vill något annat just nu. 

Lite skakig efter träningen, men en Bakasana blev det för #backtobackbends. 
 
 0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Inköp;
Taggar: Barncancerfonden, Friskis & Svettis, Knäppingsborg, Majas Lyktor, ben, crosstrainer, för en god sak, träning, yoga, yogasincedec2014