Bort med lite jul och mer firande.

Idag har julgardinerna i köket åkt ner och julblommorna bytts ut mot mina favoriter orkidéer som inte behöver vattnas stup i kvarten. Jultomtarna fick åter flytta ut i julkartongen i garaget. Samtidigt har vi verkligen rört till huset med ommålning, men allt går om man gillar läget. Det kommer en före- och efterbild på det snart. 

Före: Juligt julfönster

Liiiite smått stökigt i vardagsrummet, men jag bjuder på't. 

Efter: Nytvättade gardiner och nya blommor. 

Kände att julljusstakarna kommer få stå ett par dagar till för de lyser upp så mysigt. Köksfönstret ser kanske lite småtråkigt ut och inför nyårsafton i morgon kanske jag ändrar lite för att få lite mer nyårskänsla. 

Upward Facing Dog

Till Söderköping för att fira Smilla. 

Ett glas rött och baconinlindade dadlar. 

Lila girlanger och lila orkidé. 

Flagga för 11-åringen. 

God mat och dryck. 

Smilla hade bakat och dekorerat tårtan. 

Så mysigt att träffas och fira när någon fyller år. Vi bjöds på skattjakt efter den goda maten av Nicci 4 år. Hon hade ritat ledtrådar och pappa hade skrivit hennes små ledtrådar som vi tillsammans med henne skulle leta efter i hela huset. Det är fantastiskt vilken energi som finns hos de yngre som orkar hoppa och leka i ett tempo som vi vuxna skulle bli svettiga av. 

Tack för i afton!

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Före och efter, Mat och Bak;
Taggar: Upward Facing, Upward Facing Dog, bak, födelsedag, föreochefter, gardiner, julgardiner, jultomtar, mat, orkidéer, träning, tårta, yoga