Testar mitt UP24 träningsarmband

Tidig morgon även idag på gymmet för att testa min nya leksak Jawbone UP24. Enligt appen som är kopplad till armbandet hade jag sovit lite drygt 5 timmar. Ville se om den registrerade om jag lunkade på löpbandet och det gjorde den. Den fungerar alltså precis som en stegräknare även att man inte förflyttar sig och det blev drygt 11000 steg på bandet på distansen 10,21 km. Jag har satt in som mål att varje dag ta 10000 steg, så resten av dagen ska jag väl bara loppa mig:-)
Försökte fota mig själv i speglarna...
 
Det var varmt och klibbigt idag på gymmet och det gick åt en flaska vatten under passet, men jag som inte varit någon svettare tidigare var så nöjd att jag hade svettdroppar på benen. Joggade på ett band så att jag hade koll i en spegel på hur jag såg ut och det hjälpte mig att lyfta upp jogga mer rätt med fotisättning, axlar och överkropp. Skönt att träna i shorts och linne i funktionsmaterial när det är varmt. Dagens outfit gick i färgen turkos från HellyHansen, men det är nästintill omöjligt att se på bilden.
 
Gillar träning och armband, alltså gillar jag träningsarmband.
 
Nu är det bara två veckor kvar till Atea Norrköpings Stadslopp och jag vet nu i alla fall att trots fyra veckors liv i sus och dus kommer jag att ta mig runt 10 km om ingenting oförutsett händer. 
0 kommentarer publicerat i Lopp
Taggar: Atea Norrköpings Stadslopp, Friskis, HellyHansen, Jawbone, UP24, friskisosvettis, gymmet, jogging, löpband, träning