Allt har nästan blivit träning idag

Efter en sen kväll ställde jag klockan på 05.55 för att åka med Viktoria in till Friskis & Svettis. Stod på crosstrainern först 20 minuter och gjorde ett FatBurnpass och sedan körde jag ett 20 minuters FitnessTest. Testet talade om för mig att jag i alla fall var above average... Kul att prova de olika funktionerna som finns på trainern. Avslutade med 20 minuter styrka på mattan där jag loopade mellan pushups, rygglyft, planka, sidoplanka, situps och crunches 10 av varje gånger 3. Tufft att ha haft semester från gymmet, men skoj att vara tillbaka. 


Sedan lite sidlyft...

...och lite fler rygglyft. 

Övar balans som sista grej innan stretch. 

Det var lugnt och skönt på gymmet denna måndagsmorgon. Bra musik i högtalarna gjorde att jag slapp att gå med egen musik i öronen. 
Efter gymmet åkte jag ut till en sjö, Skiren vid Stafsjö, och träffade Cecilia. Vi gick runt sjön på ett par km och passade på att långbada från en egen klippa. Det var behagligt att gå i skogen runt sjön för det var en hel del skugga och lite fläktande vindar samtidigt väldigt mysigt att få prata med min kära gamla kollega. 
Under eftermiddagen blev det poolhäng hemma. Min älskade dotter roade sig med att ändra namnet på vår pool, men vi är glada att hon pillade för nu är den i stället märkesfri. 

Lek med bokstäverna. 

Ett besök på MediaMarkt resulterade i två stycken Jawbone UP24. 

Träningsaband till mig och min man som  ska bli himla roliga att börja använda.

 
Vi valde båda färgen Onyx. 

Armbandet ska kunna logga sömn, träning och mat så att man kan ställa in sina individuella mål. Det ska bli skoj att lära sig denna lilla tekniska pryl som även är riktigt snygg och kommer smälta in med andra svarta armband på min handled.  


0 kommentarer publicerat i
Taggar: Friskis, HellyHansen, Jawbone, Nike, UP24, crosstrainer, gymmet, skogspromenad, styrka, teknikprylar