Träskor blev en lykta

 
 
Ett snabbesök inne hos Vera Design & Interiör, Knäppingsborg på cirka 10 minuter resulterade i en MAJAS LYKTOR i stället för de fina höga träskor med gummisula jag gått och suktat efter en tid. Jag har för höga vrister och breda fötter för många skor, så även med dessa. 
Jag blev väldigt glad för lyktan som tändes en stund efter att jag sent kom hem. Majas Lyktor stödjer Barncancerfonden och är samtidigt fin med ord som berör "ENJOY LIFE" och  "EXPRESS YOUR LOVE" exempelvis. Lyktan står bredvid en likadan som jag köpt tidigare i samma lilla mysiga gårdsbutik i Norrköping då jag köpte Marimekko Unikkotyg. Det är kul att få inspiration av en tygbit, gå hem och bara sy ihop en gardin och ett kuddöverdrag. Lite slarvig är jag som kör utan att mäta och nåla, men jag tror att jag inte skulle ta tag i det annars.
 
Med en bit tyg utan nålar och mätning.
 
Före: Lite tomt med bara en Majas Lyktor.
 
Efter: Med den nya lite större lyktan blev det fint.
 
Hittade även en liten handtavla som Wera hade gjort på orange papper, den blev fin där.
 
När jag först hittade handtavlan Wera hade gjort för flera år sedan så tyckte jag väl kanske inte riktigt att den skulle upp i ram på väggen, men nu tycker jag att den sitter fint inne i rummet som fått en lite orange färgskala.
En kommentar publicerat i Före och efter
Taggar: DIY, bcf, före och efter, hemmet, inredning, inspiration, marimekko, unikko, veradesign
#1 - - Linda E:

Jättefint. Måste nog inköpa en lykta till hösten jag med👍 Weras händer blev pricken över i't tycker jag👍👍

Svar: Tycker jag också att de blev, tack. Lyktorna ger ett fint ljus, så "löp och köp"(som Vera Design & Interiör skulle sagt)
annasiwer